Καταλύματα στην ΤορώνηRSS

Καταλύματα στην Τορώνη

Ενοικιαζόμενα δωμάτια , ξενοδοχεία και διαμερίσματα στην Τορώνη Χαλκιδικής.

Η Τορώνη είναι ένας από τους παλιότερους και ιστορικότερους οικισμούς της Χαλκιδικής και κατοικείται συνεχώς από την Νεολιθική εποχή. Ήταν μία από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαίας Χαλκιδικής κατά την αρχαιότητα, που καταστράφηκε τον 6ο αιώνα μ.Χ. .
Σήμερα η Τορώνη έχει αναπτυχθεί σε έναν από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς της Βορείου Ελλάδας και την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο κατα την καλοκαιρινή περίοδο.
 Η παραλία της Τορώνης εκτείνεται σε πάνω από 2 χιλιόμετρα σε μήκος και πάνω σε αυτή έχουν αναπτυχθεί μεγάλες και μικρές ξενοδοχιακές μονάδες , καθώς και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα.
Είναι οργανωμένη στον τουριστικό τομέα και διαθέτει ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου.

 

Επικοινώνησε με όλα τα καταλύματα την Τορώνη

Hide map

Toroni Bay Studios

0 Σχόλια
Toroni Bay Studios

Σιθωνία, , , , 63072

Καλώς ήρθατε στο Toroni Bay Studios Με δωρεάν Wi-Fi, το Toroni Bay Studios στην Τορώνη προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στη θάλασσα. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Τα κλιματιζόμενα στούντ ...

Book it now

Jolandas House

0 Σχόλια
Jolandas House

Παραλία Τορώνης, , , , 63072

Καλώς ήρθατε στο Jolandas House Το οικογενειακά διοικούμενο Jolandas House βρίσκεται σε απόσταση μόλις 70μ. από την παραλία της Τορώνης. Προσφέρει κλιματιζόμενα διαμερίσματα και στούντιο. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκατα ...

Book it now