Φτάνοντας στον Νέο Μαρμαρά

 

Το πιο κοσμοπολίτικο χωριό της Σιθωνίας που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το βουνό με την θάλασσα και την νυχτερινή διασκέδαση με την χαλαρή διάθεση στις παραλίες το πρωί.

Ένα πλακόστρωτο μοναπάτι μέσα στα πεύκα απλώνεται παράλληλα με την θάλασσα που δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις ένα ρομαντικό περίπατο με θέα τον αμφιθεατρικό Μαρμαρά και το νησάκι στο βάθος ,η Κέλυφος, που μοιάζει με χελώνα μέσα στην θάλασσα.

Ο Μαρμαράς αποτελείτε από τέσσερις βασικούς άξονες που σχηματίζονται από αντίστοιχους φυσικούς κόλπους που διαδέχονται ο ένας τον άλλον.

Στον πρώτο κόλπο θα βρείτε τις παλιές ψαροταβέρνες οπου η γεύση του φρέσκου ψαριού αναμιγνύεται με την αίσθηση της αρμύρας με τα τραπεζάκια ακριβώς μπροστά στο κύμα.

Στους δύο επόμενους κόλπους θα βρείτε τις περισσότερες καφετέριες και ταβέρνες , εκεί όπου θα βρείτε και το λιμάνι του χωριού και το σχολείο μαζί με την εκκλησία των Ταξιαρχών πάνω στα υψώματα που χωρίζουν τους κόλπους.

Στον τελευταίο κόλπο ξεκινάει η μεγάλη παραλία που φθάνει εώς τις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς , όπου υπάρχει γήπεδο του γκόλφ , μια μεγάλη μαρίνα και το καζίνο.

Μοναδικές διαδρομές θα απολαύσετε επίσης καθώς θα επισκέπτεστε τις παραλίες Κόχη και Αζάπικο.

 

{gmapfp id="79" lmap="700" hmap="400" }


Εκτύπωση  

Breadcrumbs

© 2019 Sithonia Hotels and Rooms| Design by Web4All